Мій сайт
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

18 квітня 2017 року у Федорівській школі  відбулися загальні збори громадян села  Федорівка. У зібранні взяли участь голова  Терпіннівської сільської ради  Овсянникова  Н.В., завідуюча сільським клубом Гридасова Т.І., педагогічний колектив школи, представники громадскості  та жителі села.

  Відповідно до порядку денного на початку загальних зборів сільський голова  Овсянникова Н.В. звітувала перед громадою про проведену роботу упродовж 2016 року, зробила акценти на місцевому бюджеті, його надходженнях та видатках, інформувала присутніх про роботу та утримання об’єктів соціальної сфери, а також ознайомила присутніх з перспективами розвитку населеного пункту. У ході доповіді заслухано та схвалено використання коштів самооподаткування за 2016 рік та визначено розмір самооподаткування  на 2017  рік. Наталя Володимирівна позитивно відзначила  роботу депутатів, подякувавши їм за активність та ініціативність.

Під ... Читати далі »

Переглядів: 135 | Додав: Алла | Дата: 08.24.2018 | Коментарі (0)

З 06.03.2017 р. по 31.03.2017 року в Федорівській загальноосвітній школі І ступеня проходив місячник інформаційно-просвітницьких заходів до Всесвітнього дня боротьби з туберкульозом.

ЗАХОДИ

щодо проведення в Федорівській загальноосвітній школі І ступеня місячника до Всесвітнього дня боротьби з туберкульозом

1.Проведено інформаційні хвилинки «Все про туберкульоз»» щодо профілактики захворювань на туберкульоз.

Термін: протягом місячника. Відповідальні: класні керівники, сільський фельдшер

2.Виховні години, бесіди з питань формування здорового способу життя, особистої гігієни, дотримання режиму дня, профілактики туберкульозу.

Термін: протягом місячника. Відповідальні: класні керівники, сільськ ... Читати далі »

Переглядів: 113 | Додав: Алла | Дата: 08.24.2018 | Коментарі (0)

23 лютого 2017 року у нашій школі пройшов захід «Вас Масляна в гості чекає».

Масляна відома всенародними гуляннями з танцями і співами та смачними стравами, на першому місці серед яких - млинці. Потім починається Великий піст. Масляна (масляний тиждень, або так звана "широка Масляна") - це свято проводів зими та зустрічі весни.

Це свято  було одним з найпопулярніших у слов'янській культурі, а після прийняття християнства церква пристосувала його до тижня перед Великим постом. Церковною мовою цей тиждень називається сирним. Основною стравою на Масляну, як відомо, є млинці, які печуть щодня з понеділка по неділю. Виготовлення млинців бере початок від жертовного хліба стародавніх язичників, де коло вважалося знаком Сонця. Млинці ... Читати далі »

Переглядів: 110 | Додав: Алла | Дата: 08.24.2018 | Коментарі (0)

День пам`яті Героїв Небесної Сотні — пам’ятний день, що відзначається в Україні 20 лютого на вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні.

Цей день став символом великої людської, громадянської і національної відваги та самовідданості, сили духу і стійкості громадян, завдяки яким змінено хід історії нашої держави. Вшанували подвиг Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя під час Революції гідності, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України, і у нашій школи.

Сьогодні для усіх день почався з виконання Державного Гімну України, а перший урок пройшов під гаслом «Від Революції гідності до Країни гідності». Протягом дня для учнів школи  було проведено уроки патріотизму: «Хто, як не ми?», «Небесна Сотня то в серцях вогонь»; виховні години «За Україну, за волю, за славу, за народ»; тематичний захід із вша ... Читати далі »

Переглядів: 143 | Додав: Алла | Дата: 08.24.2018 | Коментарі (0)

В рамках Міжнародного  Дня Безпечного Інтернету в Україні в нашій школі 7 лютого 2017 року було проведено наступні заходи :

-Конкурс малюнків «Я і Інтернет»

-Класні години, батьківські збори «Безпека в Інтернеті»

-Перегляд мультиплікаційних роликів  про правила з Інтернет-безпеки.

-Оформлення інформаційного куточка для батьків «Безпека дитини в Інтернеті»

-Конкурс юних письменників

-Знайомство з книгою «Дітям про віруси» (Panda Software). Читання та обговорення.

Вчитель інформатики Мусатова І.М. провела бесіду з батьками з метою убезпечення впливу небезпечних для дітей розваг в Інтернеті.

Додаток для батьків:

10 способів як приєднатися до міжнародної ініціативи «День безпечного Інтернету» і зробити спілкування у мережі безпечнішим

1. Розкажіть своїм дітям чи просто знайомим про Правила безпечного користування Інтернету.

... Читати далі »

Переглядів: 149 | Додав: Алла | Дата: 08.24.2018 | Коментарі (0)

22 січня – День Соборності України. Це свято відзначається в Україні щороку в день проголошення Акту возз’єднання Української Народної Республіки й Західно-Української Народної Республіки, що відбулося в 1919 році. Офіційно в Україні День Соборності відзначається з 1999 року.

   З метою консолідації українського суспільства, зміцнення єдності народу навколо ідеї соборності української держави, утвердження ідеалів свободи і демократії, виховання в молодого покоління почуття національної гідності, в школі було проведено ряд заходів.

  Відзначення Дня Соборності розпочалося урочистим підняттям  державного прапора України. У фойє школи створена  яскрава композиція «22 січня -День Соборності України» . Першим уроком  у 1 -4 класах був єдиний урок на тему  «Соборна мати – Україна, одна на всіх,як оберіг», метою яких було поглиблення знань учнів про історію виникнення свята Соборності України, озна ... Читати далі »

Переглядів: 123 | Додав: Алла | Дата: 08.24.2018 | Коментарі (0)

Новий Рік — це диво, якого всі ми чекаємо з нетерпінням, особливо, якщо до свята залишаються лічені дні. У багатьох з нас  спогади про свято  пов’язані з нескінченним вирізанням сніжинок, приходом Діда Мороза і Снігуроньки, маскарадними костюмами, ялинкою, і, звичайно ж, з подарунками. Новорічне свято в 1-4 класах  Федорівської загальноосвітньої школи I ступеня, яке відбулося 23 грудня 2016 року, вдалося всім на радість: учням, їх батькам та вчителям. Веселий Дід Мороз та Снігуронька зуміли створити отой новорічний настрій, який ми будемо згадувати до наступного їхнього приходу. Конкурси, розваги та веселий сміх допомогли нам відчути себе великою дружною шкільною родиною.

Кожен захід пройшов неперевершено і яскраво, подарував масу приємн ... Читати далі »

Переглядів: 121 | Додав: Алла | Дата: 08.24.2018 | Коментарі (0)

Тиждень англійської мови у 1-4 класах

Федорівської загальноосвітньої школи I ступеня

Тема: «Seasons and Holidays»

Мета проведення тижня англійської мови:

- вдосконалення мовленнєвих  та мовних навичок;

- розвиток комунікативних навичок під час підготовки та проведення тижня;

- формування норм поведінки;

- формування морально-етичних норм;

- підвищення інтересу до предмета;

- виховання почуття відповідальності, патріотизму, ставлення до загальнолюдських цінностей.

З 12 по16 грудня 2016 року  у Федорівській загальноосвітній школі  пройшов Тиждень англійської мови. Це не тільки звіт про виконану індивідуальну або групову роботу, це свято англійської мови, в як ... Читати далі »

Переглядів: 155 | Додав: Алла | Дата: 08.24.2018 | Коментарі (0)

Звіт про проведення місячника безпеки життєдіяльності

у Федорівській загальноосвітній школі I ступеня

Відповідно до наказу відділу освіти Мелітопольської РДА № 524 від 09.11.2016 «Про проведення Місячника безпеки у дошкільних, загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладах у  2016 році»

 з 14 листопада  по 14 грудня 2016 року у Федорівській загальноосвітній школі I ступеня був проведений Місячник  безпеки життєдіяльності.

Метою проведення «Місячника безпеки життєдіяльності» є  поліпшення якості навчально-виховної роботи з дітьми з питань особистої безпеки та захисту ... Читати далі »

Переглядів: 198 | Додав: Алла | Дата: 08.24.2018 | Коментарі (0)

 16 листопада 2016 року в  Федорівській загальноосвітній школі  пройшов  День Толерантності під гаслом: «Ми різні, але всі потрібні!». Основною метою Дня було формування в учнів навичок ефективного спілкування, розвиток емпатії, розуміння проблем оточуючих людей. Розпочався День лінійкою, на якій  вчителі  розповіли учням 1-4-х класів що ж таке Толерантність. В рамках  Дня проведено конкурс малюнків серед  учнів на тему: « Толерантність на папері.» .

Психологом  школи, Грінченко А.О. та вчителями були проведені  тематичні тренінгові заняття: « Я бачу і розумію тебе!», «Подорож до країни Дружби», «Поговоримо про толерантність».

В холі школи було оформлено інформаційний стенд, який нагадував учням, вчителям та батькам про значимість Міжнародного дня толерантності.

 Оцінюючи проведення Дня толерантності, можна зробити висновки, що усі заходи позитив ... Читати далі »

Переглядів: 112 | Додав: Алла | Дата: 08.24.2018 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 »
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Друзі сайту