Мій сайт
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

12:08 PM
Новорічне свято

Новий Рік — це диво, якого всі ми чекаємо з нетерпінням, особливо, якщо до свята залишаються лічені дні. У багатьох з нас  спогади про свято  пов’язані з нескінченним вирізанням сніжинок, приходом Діда Мороза і Снігуроньки, маскарадними костюмами, ялинкою, і, звичайно ж, з подарунками. Новорічне свято в 1-4 класах  Федорівської загальноосвітньої школи I ступеня, яке відбулося 23 грудня 2016 року, вдалося всім на радість: учням, їх батькам та вчителям. Веселий Дід Мороз та Снігуронька зуміли створити отой новорічний настрій, який ми будемо згадувати до наступного їхнього приходу. Конкурси, розваги та веселий сміх допомогли нам відчути себе великою дружною шкільною родиною.

Кожен захід пройшов неперевершено і яскраво, подарував масу приємних емоцій виступаючим та глядачам.

Найперше демонстрували свої таланти школярі початкової школи – учні 1-4 класів зустрічали Діда Мороза і Снігуроньку  веселими піснями і танцями, саме для головних героїв новорічного свята учні  закружляли у веселому таночку «Сніжинки» та «Новорічному танці Петрушок». Звучало чимало новорічних віршиків та музична композиція «Із сніжком ми дружимо».

Дід Мороз та Снігуронька привітали учнів, батьків та гостей  і побажали всім добра, миру, щастя, успіхів у справах, усмішок на устах. На новорічному святі звучали пісні – «Ялинка», «Дід Мороз- червоний ніс», «Свято новорічне», «We wish you a Merry Christmas», а також веселі ігри, хороводи.

 Всі учасники казкового дійства були яскраво вдягнені і своїми нарядами наповнили новорічне свято казковим змістом і подарували всім присутнім неперевершений шкільний вечір. Музичні композиції з учнями початкової школи розучила і виконала вчитель англійської мови Мусатова І.М.

Щиру подяку виступаючим, організаторам свята та батькам висловила  завідуюча  школи  Рубльова Г.О., яка привітала всіх з Новим, 2017 роком та побажала добра, радості, щастя і миру.

Переглядів: 122 | Додав: Алла | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Серпень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту