Мій сайт
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Питання збереження здоров’я учнів у початковій школі набувають дедалі більшої актуальності. Саме тому відводять важливу роль вчителю початкових класів, який на своїх уроках формує культуру здоров’я молодших школярів. Сучасне навчання повинно розвивати не тільки виконавські і творчі здібності дитини, а й збереження її здоров’я. Реалізовуючи Державний стандарт вчителі початкової школи працюють над всебічним розвитком та вихованням особистості через формування в учнів бажання й уміння вчитися, виробленням практичних навичок і вмінь та формування основ здорового способу життя, охорони й зміцнення фізичного і психічного здоров’я дітей та  забезпечення їх емоційного благополуччя Саме  через це учні  початкової школи особливо прагнуть емоційного стимулювання до навчання, вимагаючи від вчителів школи творчої праці. І ніщо так не прикрашає шкільну буденність, як свята, відкриті уроки і заходи, позакласна робота.

21 жовтня 2016 р. у  Федорів ... Читати далі »

Переглядів: 93 | Додав: Алла | Дата: 08.24.2018 | Коментарі (0)

З метою поліпшення якості навчально-виховної роботи з дітьми з питань особистої безпеки та захисту життя, пропаганди здорового та безпечного способу життя,  вироблення в дітей умінь та навичок щодо захисту свого життя і здоров’я під час НС з 26 по 30 вересня 2016 року в Федорівській школі проходив Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності.

Відповідно до тематики Тижня були проведені заходи:

-бесіда «Коли вирушаєш у дорогу-завжди обережним будь»;

-вікторина « Про безпеку не  забудь, коли ти вирушаєш у дорогу»

-години інформування на тему «Подбай про свою безпеку»;

-усний журнал «Правила користування газовими приладами»;

-практичне заняття «Допоможи другу» на знання правил першої долікарської допомоги;

-тестування учнів на тему «Чи знаєш ти?»;

-виставка дитячих малюнків;

-перегляд мультфільмів про шкідливі звички та їх небе ... Читати далі »

Переглядів: 111 | Додав: Алла | Дата: 08.24.2018 | Коментарі (0)

День партизанської слави відзначається як данина всенародної поваги до тих, хто в суворий воєнний час боровся з фашистами в глибокому тилу ворога, не шкодуючи крові і самого життя. 6200 партизанських загонів і підпільних груп, які налічували близько мільйона людей, завдавали відчутних втрат гітлерівським військам на окупованій території, сприяючи просуванню частин і з’єднань армії на захід.

Переглядів: 118 | Додав: Алла | Дата: 08.24.2018 | Коментарі (0)

01.09.2016 р. у Федорівській  загальноосвітній школі I ступеня  відбулося свято Першого дзвоника «Нас кличе дзвоник до шкільної ниви».  
 Школа гостинно зустрічала учнів, учителів, батьків і гостів. Турботливі матусі, здивовані першокласники – це головні винуватці свята. Навколо – сміх, гамір, вітання, радісні потиски рук. А над усім лунає з гучномовців пісня «Моя Україна», яка підносить настрій, бадьорить, вселяє надію. І ось залунали фанфари, які віщували про початок свята. . . Тепло вітає присутніх з початком нового навчального року завідуюча школи  Рубльова Ганна Олександрівна, яка зичить учням відмінних оцінок, вчителям – натхнення, батькам – відповідальності. Також на святі були присутні гості: депутат Терпіннівської сільської  ради, Лаврентьєва  Т.С. , яка  подарувала  школі  футбольний м’яч.
 Ось під звуки  ритмічної музики та з ... Читати далі »

Переглядів: 125 | Додав: Алла | Дата: 08.24.2018 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Друзі сайту